Filosofie

Als team doen we een aantal zaken anders. Niet iedereen is het daar steeds mee eens, alle gebundelde kennis maakt ons sterker. Onze communicatie is altijd direct: we streven naar ‘totaal  therapie’.

We hebben tot nu toe bij een zeer uiteenlopende groep  resultaten geboekt - topsporters, recreanten en last but not least onze ‘dagelijkse’ patiënten.
Het is dankzij die grote diversiteit binnen onze patiëntengroep dat we alle opgedane knowhow ten volle kunnen gebruiken.

Het fundament van onze praktijkfilosofie is een volledig aanbod van aanvullende en moderne therapiemethodes onder één dak. Dit aanbod is voor een private praktijk in het Limburgse en ver daarbuiten uniek.
Hier hebben we de laatste jaren individueel en in team hard aan gewerkt. 

Ideeën zoals professionalisme,vertrouwen, vaardigheid, respect voor verschillen, echt teamwork met collega’s en patiënten én het volgen van permanente opleiding om constant beter te worden, vormen de waarden waarmee wordt gewerkt.
Het werken met een goed draaiend team doet de rest.

Met de ‘veldbezetting’ die we nu ‘in huis’ hebben gehaald zijn we gekend als een team dat geen afwachtende houding aanneemt. Het is onze overtuiging dat de zoektocht naar de juiste mensen heeft bijgedragen tot de realisatie van één gemeenschappelijke doelstelling: de mens als totaliteit benaderen, bekijken en behandelen.

We vertrouwen hiervoor ook op een groeiend extern netwerk van specialisten (medici, collega’s, functionele trainers en psychologen) met dezelfde toewijding en een buitengewone vakkennis.

Dankzij al deze ‘medewerkers’ én onze patiënten heeft onze zaak een positieve reputatie opgebouwd waarbinnen elk teamlid dagelijks het beste van zichzelf wil geven om anderen beter te maken.

 

 

Nieuws

BETALEN MET CREDIT- OF DEBETKAART NIET MOGELIJK

Wij aanvaarden enkel contante betalingen!

Het is dus niet mogelijk te betalen met debet- of creditkaart

(GEEN bancontact, Maestro, Mast...

Lees meer >>

Lees meer >>

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art