Instituut

't Rustpunt : de referentie inzake huidverjonging en schoonheidsbehandeling. 

Sinds 2007 is Anja Truyers de dynamische zaakvoerster van Schoonheidsinstituut 't Rustpunt. Dankzij haar vakkennis en door de nieuwste trends op de voet te volgen staat zij steeds klaar om u professioneel en individueel wegwijs te maken in de schoonheidswereld. Intussen is Schoonheidsinstituut 't Rustpunt uitgegroeid tot een begrip in de omgeving.

Twee professionele, ervaren schoonheidsspecialistes staan voor u klaar om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn. In onze drukke maatschappij is onthaasten, relaxen en even rustig op adem komen zeer gegeerd. Daarvoor biedt Schoonheidsinstituut 't Rustpunt de gepaste oplossing. Wij leggen u met alle plezier in de watten. Diverse verwenarrangementen, aangepaste massagebehandelingen, complete gelaats- en lichaamsverzorging, MEDCOS (definitieve ontharing en cryolipolyse), REGEN laserbehandelingen, PLASMA MEDICAL (ooglidcorrectie) pedicure en manicure, gelnagels, ontharingen dmv hars, huidverjonging, permanente make-up, medische pigmentaties (tepelreconstructie), visagie en privé wellnesscentrum.

Schoonheidsinstituut 't Rustpunt  is een modelinstituut van het schoonheidsproduct ENVIRON, reeds meerdere jaren topklasse in professionele huidverzorging. De behandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde schoonheidsspecialistes. Wij streven ernaar onze service en aanbiedingen te optimaliseren door voortdurende bijscholing en training.

Vind bij ons uw evenwicht terug. Ontdek het genoegen te kunnen relaxen in een comfortabele omgeving, ver weg van de dagelijkse zorgen. Bij ons vertoeven betekent tijd nemen … voor uzelf.

 

Openingsuren:

Maandag: 9 u - 12 u en 13.30 u - 19 u

Dinsdag: 9 u - 12 u en 13.30 u - 19 u 

Woensdag: 9 u - 12 u

Donderdag: 9 u - 12 u en 13.30 u - 19 u 

Vrijdag : 9 u - 12 u en 13.30 u - 19 u 

Zaterdag: enkel massages tussen 9 u en 13 u

Zondag: gesloten  

 

Nieuws

BETALEN MET CREDIT- OF DEBETKAART NIET MOGELIJK

Wij aanvaarden enkel contante betalingen!

Het is dus niet mogelijk te betalen met debet- of creditkaart

(GEEN bancontact, Maestro, Mast...

Lees meer >>

Lees meer >>

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art