Parafongo lichaamspakking

  

Wat is het?

Fango is een weldadige zeemodder met een hoog zeezoutgehalte en een grote hoeveelheid aan mineralen en oligo-elementen, die een oplossend en ontspannend karakter kan hebben. De fango pakt cellulitis aan, heeft een hydraterende en huidverstevigende werking en kan uitstekend worden gecombineerd met een relaxerende massage of trainingstechnieken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een parafangopakking bestaat uit zeemodder die na het aanbrengen van een actief serum warm op de huid wordt aangebracht. Vervolgens wordt het lichaam omwikkeld met folie om de druk op de lymfe te verhogen. Daarna wordt het lichaam gedurende 20 minuten lekker warm toegedekt, zodat de warmte de werking van de fango zal verhogen.

De opgesteven pakking is gemakkelijk te verwijderen en laat geen resten achter, zodat het gebruik van een douche niet noodzakelijk is.

Op deze manier kunnen de actieve ingrediënten langer inwerken op de huid. De behandeling wordt afgesloten met een korte massage met een meerfasige crème met thermisch effect. Deze crème bevat o.a. elastine en collageen die de huid steviger en elastischer maakt.

 

Voor wie is het geschikt?

Behoefte aan ontspanning, last van zware benen, slechte circulatie, is de huid verslapt of begint de cellulitits toe te slaan? Regelmatige parafango pakkingen kunnen de problemen aanpakken.

 Probleemzones zoals buik en benen vereisen een aparte aanpak, met aangepaste serums en crèmes, speciaal ontwikkeld voor cellulitits en verslapte huid. Ook deze behandeling wordt afgesloten met een korte massage. Een optimaal resultaat wordt bereikt door de anticellulitis pakking te combineren met massage, sauna en speciale trainings-technieken zoals powerplate . 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art