De magische sereenheid van de maan.
Reflecties van parelmoer op uw huid.

Maan, magisch in de nacht, wordt vredig gereflecteerd op de zee. Onder invloed van haar glans worden nieuwe parels geboren, het meest pure symbool voor vrede, spiritualiteit, elegantie en vrouwelijkheid.

De parel is een edelsteen en bezit eigenschappen als "katalysator van het leven". Sinds de Oudheid worden tot poeder vermalen parels al zeer gewaardeerd vanwege de waardevolle eigenschappen van haar mineralen, proteïnen en aminozuren die zich bij toepassing voor de huid omzetten in een bron van schoonheid en welbevinden. Een therapie die magie en sensualiteit uitstraalt; die hydrateert, verzacht, verstevigt en de huid laat stralen met een heel mooie parelmoerglans.

Spa Parel therapie combineert een verfijnde gelaatsbehandeling met en aangename lichaamsbehandeling. De totale verleiding van de zwarte parel op het gelaat samen met de puurheid van de witte parel op het lichaam. Maximaal ontspannen en genieten. Een behandeling die de gestreste, droge, gevoelige huid en de huid met gebrek aan stevigheid herstelt en haar schoonheid doorvoert tot het uiterste.

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art