Germaine de Cap. lichaamspakking

De Oosterse overtuiging dat harmonie tussen lichaam en geest de bron is voor echte schoonheid en gezondheid is de basis van de SPA fisolofie.De Spa omgeving beantwoordt het verlangen naar vrede, plezier en serenitiet in de moderne samenleving vol stress. Lichaam en geest worden verwend, zodat een gevoel van totale relaxatie en een goed gevoel is bereikt. De Spa Marine producten verwennen het lichaam en bevredigen de zintuigen door specifieke technieken, procedures en producten die op de meest natuurlijke wijze doeltreffende huidverzorging en emotioneel welzijn combineren.

De bestanddelen van het SPA Marine gamma vinden hun oorsprong in de zee en kruiden. De zeealgen zijn afkomstig van de Frans Bretoense Atlantische kust. Er wordt gebruik gemaakt van massagetechnieken uit diverse culturen (holistisch, ayurveda, reflexologie, lymfedrainage, shiatsu).

Een volledige lichaamsbehandeling duurt ongeveer 1u30 en omvat:

  • ontspanningsprotocol
  • lichaamspeeling
  • pakking
  • massage
  • bescherming en verzorgingsadvies.

Bij een pakking wordt op het lichaam een substantie op basis van o.a. algen, zeemodder of vulkanische modder aangebracht. Daarna wordt het lichaam omwikkeld met een laag plastic folie. Een warmtedeken ondersteunt het geheel met weldadige warmte. Pakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Afvalstoffen worden afgedreven en mineralen worden aan de huid toegevoegd. Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Pakkingen met algen zuiveren, voeden en ontspannen het lichaam en verzachten de huid. De combinatie van warmte (bijvoorbeeld via een elektrische deken) en algen verzacht de pijn in spieren en gewrichten.

Voorafgaand aan een pakking wordt de huid gereinigd door een peeling, zodat overtollige onzuiverheden en huidcellen worden verwijderd. De doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd.

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art