Hotstone massage

De massage die ontgift, afvoert en ontspant.

Deze massage met warme basaltstenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in spieren en botten. Hierdoor lossen vermoeidheid en spanning op.
Een hotstone massage is aan te raden bij acute en chronische spierpijnen, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, luchtwegproblemen, stress, vermoeidheid, zwakte, spijsverteringsproblemen en lymfeproblemen. Of als u gewoon lekker wilt genieten.

De stenen werken aardend. Ze brengen evenwicht en verbeteren de verbinding met de aarde. Dit helpt spanningen af te voeren en brengt ervaringen van rust en veiligheid, het gevoel met beide benen op de grond te staan en het vermogen om inspiratie om te zetten in materie.

Voor het masseren komt er eerst een heerlijke, warme olie op het lichaam, zodat de stenen makkelijker glijden. In de olie is ook een etherische olie vermengd. De stenen worden vervolgens op het lichaam gelegd.
Deze voorbereidende warmte in de spieren zorgt voor een groter effect van de daaropvolgende massage met de stenen en de handen.

Hotstone is 'het kroontje' op de massagetherapie, maak een afspraak en geniet!

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art