De drie essentiële elementen van hydrotherapie zijn hitte, veerkracht en massage. Het heeft een positieve invloed op de behandeling van chronische aandoeningen, zoals bloeddruk, artritis en diabetes.

Pijn en stress verdwijnen en het lichaam relaxeert ten volle. Het comfort, de diepe ontspanning en het weldadige effect op het lichaam houden het verlangen naar herhaling levend.

Onze spa is een hypermoderne parel die inwerkt op verschillende lichaamzones. De verschillende zit-en ligplaatsen zorgen daarom voor een massage van verschillende zones.

Warmte, watermassage en gewichtsloosheid zijn de items van de jacuzzi van 't Rustpunt die toelaten om even weg te dromen en te genieten.
De jacuzzi wordt  verwarmd tot 36°. Het is niet alleen een bubbelbad, het beschikt tevens over jets met krachtige waterstralen die een relaxerende hydromassage verzekeren. Deze combinatie is voor 't Rustpunt speciaal ontwikkeld door Starline om aan de normen van VLAREM II inzake volksgezondheid te voldoen. Ons systeem voldoet aan deze normen voor publieke uitbating en wordt door labo DERVA maandelijks op onaangekondigde tijdstippen gecontroleerd. Deze analyse-rapporten hangen in het onthaal van onze privé sauna en we gaan er prat op dat we steeds perfecte resultaten kunnen voorleggen.  

De heilzame werking van de jacuzzi:

  • het warme water verwijdt de bloedvaten en activeert daardoor de bloedsomloop
  • de gewichtsloosheid verlicht de druk op spieren en gewrichten
  • de hydromassage vermindert spanning en spierpijn
  • heeft een positieve invloed op hoge bloeddruk
  • bezorgt een volledig ontspanningsgevoel

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art