PERMANENTE MAKE-UP

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan die eis niet voldoen.

Permanente make-up
Bij permanente make-up worden eyeliners of wenkbrauwen aangebracht die drie tot vijf jaar zichtbaar blijven. Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit de zee of het zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt of als u door weer en wind loopt. De permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit. Door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat wordt een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. 
Permanente make-up is mogelijk voor wenkbrauwen, eyeliners en lipliners.
    
Meest gestelde vragen:

Doet het pijn?
Het is niet helemaal onmerkbaar, het wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum worden herleid zonder dat een verdovende inspuiting gegeven dient te worden.

Voor wie is permanente make-up geschikt?
Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen, voor mensen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie voor gewone make-up, voor sportieve mensen, voor slechtzienden, kortom permanente make-up is geschikt voor iedereen!

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
De permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Dat komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft het drie tot vijf jaar zitten, dat is verschillend van persoon tot persoon. Er zijn zelfs personen die er meer dan tien jaar plezier van hebben gehad.
 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art