TRIPPOLAR REGEN lASER

Toch nog cellulitis of plaatselijke vetophopingen ondanks uw gezonde keuzes zoals dieet en lichaamsbeweging?

Stoort u zich aan plaatselijke vetophoping, cellulitis of zelfs losse huid na een zwangerschap of afslankingskuur? Of wenst u gewoon een strakker lichaam?

Er is slechts één methode die onmiddellijk zichtbare resultaten garandeert, al vanaf de eerste behandeling.
TriPollar RF technologie biedt de meest geavanceerde ontwikkeling in de behandeling van cellulitis en lichaamscontouring.
TriPollar behandelingen zijn de ideale oplossing voor de verbetering van uw lichaam en huid zonder chirurgie; een niet-invasieve, pijnloze en veilige methode.
Injecties en hersteltijd zijn hierbij niet meer nodig!

 

 Hoe werkt een Tripollar Regen Laser?

 TriPollar RF technologie levert structurele en zichtbare veranderingen op in zowel de oppervlakkige huidlagen als in de dieper gelegen vetlaag. Hierdoor wordt het metabolisme en de afgifte van de vloeibare inhoud van de vetcellen verhoogd.
Tegelijkertijd veroorzaakt de warmte een contractie van het collageen, wat resulteert in een gladdere en strakkere huid.
Door de TriPollar energie simultaan in de oppervlakkige en diepe huidlagen af te geven pakt deze revolutionaire behandeling zowel de symptomen als de oorsprong van het probleem aan.

Voor de beste resultaten in body sculpting, textuur en de gladheid van de huid, gebruikt TriPollar de gerichte RF energie om zowel de vetcellen als het dermale collageen te behandelen. Dit is de beste niet-chirurgische keuze voor de effectieve behandeling van plaatselijke vetophopingen. De Apollo en ReGen™ maken de huid gladder en strakker en verminderen daarnaast de lichaamsomvang.

Vet hoopt op naarmate we ouder worden en de vetcellen groter worden. De vergrote vetcellen in de onderhuidse vetlaag drukken op de huid waardoor cellulitis ontstaat, ook wel sinaasappelhuid genoemd.

TriPollar energie verwarmt gelijktijdig en homogeen de oppervlakkige en onderhuidse lagen en verwarmt zo de vetcellen en collageenvezels in de Dermis.

TriPollar energie verhoogt selectief de temperatuur van de vetcellen. Dit verhoogt het celmetabolisme en de afzetting van vloeibare vetten in de omliggende matrix en in het vasculair systeem en zorgt voor een verhoogd metabolisme en herverdeling in het lichaam.

Vetcellen krimpen als gevolg van de afzetting van vloeibare vetten. Dit in combinatie met collageen samentrekking in de dermale huidlagen om reductie te verkrijgen in omvang en van cellulitis in het behandelde gebied.

 

 Is een Tripollar behandeling pijnlijk ?

 De behandeling is nagenoeg pijnloos, daar TriPollar de energie daar waar ze nodig is zeer sterk concentreert, waardoor veel minder vermogen nodig is dan bij andere systemen. De behandelingen worden als veilig, aangenaam en effectief ervaren.
TriPollar behandelingen zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Het is een eenvoudige en aangename procedure zonder vervelende neveneffecten, waarna men bovendien bijna altijd onmiddellijk resultaten ziet na de eerste behandeling.

 

 Hoeveel Tripollar behandelingen ?

 Een doorsnee reeks behandelingen bestaat uit 6 tot 8 sessies.
Elke sessie duurt een 45-tal minuten, afhankelijk van de grootte van het oppervlak.
Voor een meer uitgesproken en langdurig effect, bestaat de mogelijkheid tot het plannen van onderhoudsbehandelingen (elke 4 weken).

 

 Prijzen:

 Buik (afhankelijk van de omvang)         
 vanaf €60
 Armen vanaf €50
 Billen vanaf €60
 Binnenkant benen
 vanaf €80
 Buitenkant Benen
 vanaf €80
 Knieën
 vanaf €50
 
 
 
 

BETALEN MET CREDIT- OF DEBETKAART NIET MOGELIJK

Wij aanvaarden enkel contante betalingen!

Het is dus niet mogelijk te betalen met debet- of creditkaart

(GEEN bancontact, Maestro, MasterCard, Visa,...).

 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art