Huidverjonging


1. Wat is huidveroudering?
1. Veroudering is in de genen vastgelegd en dus individueel bepaald. Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meest schadelijke invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV-straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotinegebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.- De huid wordt dunner- Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels- Poriën in de huid verwijden- De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit- Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlek-jes ontstaan- Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan.

2. Hoe werkt de MedCos IPL?
De MedCos IPL geeft in korte flitsen hoog energetisch licht dat op de huid wordt gericht. Dit licht is niet van één golflengte, maar bestaat uit een breed spectrum licht van 520 tot 980 nanometer. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd waardoor een huidverjongend effect wordt bereikt. Gepigmenteerd en rode vlekjes vervagen, poriën in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegengegaan.

3. Kan iedereen met de MedCos IPL behandeld worden?
Ideaal is het als de huid licht van kleur is. Mensen met een donker getinte huid, of zongebruinde huid kunnen niet behandeld worden.

4. Hoe lang duurt een behandeling?
De duur van een behandeling is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld moet worden en varieert tussen 10 en 15 minuten.

5. Is de behandeling pijnlijk?
De ontstane warmte tijdens de behandeling is vergelijkbaar met een prikkeling. De behandeling is voor iedereen goed te doen.

6. Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Doorgaans zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een optimaal effect te
bereiken waarbij de huid frisser toont en de textuur van de huid is verbeterd.

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art