OPTIES ZONDER CHIRURGISCHE INGREEP

Velen maken zich zorgen om de zichtbare tekenen van veroudering, maar zien een chirurgische ingreep als geen optie. Gelukkig bestaan er ook oplossingen die geen chirurgische ingreep vergen en die het behoud van een gezonde en jeugdige uitstraling verlengen.

 

Environ Cosmetic Roll-CIT/Focus-CIT

Door middel van de Roll-CIT/Focus-CIT in combinatie met de Environ vitamineproducten wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Collageen zorgt voor een strakkere huid wanneer de eerste zichtbare tekenen van veroudering opduiken. Hiernaast doet collageen bloedvaatjes aan het huidoppervlak, fijne lijntjes en littekens vervagen. De behandeling is pijnloos en kan op de zeer dunne huid toegepast worden. Hoe vaker de behandeling wordt toegepast, des te beter wordt het resultaat.

 

Environ Cool Peeling System

Een nieuw alternatief voor agressieve peelings: Environ heeft een verscheidenheid van zachte en veilige peelings. Deze peelings houden de epidermis in zo goed mogelijke conditie, terwijl ze de cellen van de dermis helpen te stimuleren om meer collageen aan te maken. Ze zijn ideaal om de huid te hydrateren en de huidtextuur te verfijnen; ze helpen de cellen herstellen en ondersteunen celexfoliatie. De huid oogt frisser en jeugdiger.

 

Environ Ionzyme DF II Machine

Het exlusief Ionzyme DF apparaat wordt tijdens de gelaatsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een natuurlijke waterdichte barrière heeft.

Het Ionzyme DF II apparaat slaagt erin om deze weerstand te overwinnen met twee beproefde en geteste methodes:

Intermitterende Iontoforese: impliceert het gebruik van een gepulseerde elektrische stroom om aanzienlijk het indringen van vitamines in de huid te verhogen. De snel trillende galvanische stroom splitst de moleculen in geladen deeltjes (ionen) en stuurt die naar de cellen.

Laagfrequentie Sonoforese: impliceert het gebruik van geluidsgolven om de vitaminemoleculen in de huid te transporteren. Deze geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes opdat de geladen deeltjes beter hun 'weg vinden' in de cellen. Laagfrequentie sonoforese zorgt voor een betere opname door de huid dan de conventionele ultrasone golven.

Wanneer we beide technieken met elkaar combineren, verkrijgen we een zeer intensieve behandeling.

 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art