EVENESCENCE

DE MILDE OPLOSSING VOOR ONREGELMATIGE PIGMENTATIE

Pigmentvlekken kunnen op de huid verschijnen, ongeacht huidtype, leeftijd of huidskleur. Het goede nieuws is dat er tal van manieren zijn om dit probleem aan te pakken.

 

Wat veroorzaakt dit probleem?

De melanine die in ons lichaam aanwezig is, geeft kleur aan onze huid en haar. Het is een beschermend pigment dat dienst doet als natuurlijke zonbescherming. Als we aan zonlicht blootgesteld worden, wordt onze huid donkerder. Onregelmatige pigmentatie wordt gevormd door een combinatie van hormonen en blootstelling aan de zon.

Dit is de reden waarom vrouwen vanaf hun tienerjaren met dit probleem te kampen hebben. De anticonceptiepil kan ook onregelmatige pigmentatie veroorzaken en dit huidprobleem kan tevens opduiken tijdens de zwangerschap. Dit komt dan doordat hogere hormoongehaltes de aanmaak van melanine verstoren. De hormonale veranderingen die tijdens de menopauze optreden kunnen ook onregelmatige pigmentatie veroorzaken.

 

Hoe kan je dit verhelpen?

Je moet een tweevoudige actie ondernemen. Beperk blootstelling aan de zon en breng dagelijks zonbescherming aan op het gelaat - Environ RAD of Alpha Day Lotion zijn hiertoe uitermate geschikt.

Van vitamine A en C is algemeen geweten dat ze huidvlekjes doen vervagen.

SepiWhite MSH houdt de vorming van huidvlekjes onder controle. 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art