ESSENTIAL BEHANDELINGEN

75min- 90min- 120min

 

Essential Vitamin Touch (zonder DF): €70

Een Luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de com-binatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom. Dit met een extra essentiële vitamine massage van 15min.

 

Essential Moisture Boost (met DF): €85

Helpt he aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

 

Essential Comfort Calm (met DF): €85

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

 

Essential Radiance Reveal (met DF): €85

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerdehuid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitzien.

 

Essential Youth Reset: €95

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

 

Essential Environ VIP: €125

De meest luxueuze Environ behandeling met een dubbele vitamine-insluis.

 

BETALEN MET CREDIT- OF DEBETKAART NIET MOGELIJK

Wij aanvaarden enkel contante betalingen!

Het is dus niet mogelijk te betalen met debet- of creditkaart

(GEEN bancontact, Maestro, MasterCard, Visa,...).

 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art