TRIPOLLAR REGEN lASER

Pollogen Ltd.is de leider in professioneel esthetische apparatuur en brengt de Apollo™ en ReGen™, de meest geavanceerde Radio Frequentie (RF) systemen. De techniek achter de Apollo™ en ReGen™ behandelingen, die snel, effectief en pijnvrij zijn en directe en lange termijn resultaten opleveren, is TriPollarTM. Dit wordt bereikt door gelijktijdig de dermale en de diepere huidlagen te verhitten.
TriPollar RF energie heeft verscheidene belangrijke kenmerken. De hoge energieconcentratie maakt een laag energiegebruik mogelijk om een hogere energiedensiteit te verkrijgen onder de huid. Dat resulteert in directe en lange termijn resultaten zonder pijn en maakt koeling overbodig. De TriPollar RF is veilig te gebruiken bij alle huidskleuren en huidstypen.

Een infrarood afbeelding die het warmtepatroon laat zien van de TriPollar energie; huidverwarming wordt gericht tussen de drie polen van de applicator.

Een infrarood afbeelding van het warmtepatroon van een varkenshuid door een TriPollar applicator. Let op het uniforme verwarmingspatroon dat wordt gevormd onder het behandeld gebied door 20mm van de huidlagen.

Het ouder worden van de huid begint met fijne gezichtslijntjes en rimpeltjes. Deze worden veroorzaakt door een verlies van collageen vezels en een reductie van de productie van nieuw weefsel. TriPollar behandelingen voor huidverstrakking maakt gebruik van gerichte RF energie om de collageen vezels te verwarmen. Hierdoor trekken de vezels samen en maken de huid strakker - een direct effect. Tegelijkertijd verhoogt de warmte de productie van nieuwe collageen vezels. Dit proces neemt verscheidene weken tot verscheidene maanden in beslag en zorgt voor een lange termijn effect van de huidverstrakking. Een normale behandelingscyclus bij de ReGen bestaat uit 6-8 sessies. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Het is raadzaam om elke 4 weken een “onderhoudssessie” uit te voeren. 


   

  Rimpelcorrecties

 

Gerimpelde huid vóór de TriPollar behandeling
Verhitting door TriPollar zorgt voor de samentrekking van het collageen
Samentrekkend Collageen en nieuw geproduceerd Collageen verstrakt de huid
TriPollar stimuleert Fibroblast voor nieuw Collageenproductie

 

  Prijzen:   

 Gelaat €60
 Hals €50
 Decoletté €50
 Gelaat + Hals
 €90
 Gelaat + Hals + Decoletté 

 €120

 

 

BETALEN MET CREDIT- OF DEBETKAART NIET MOGELIJK

Wij aanvaarden enkel contante betalingen!

Het is dus niet mogelijk te betalen met debet- of creditkaart

(GEEN bancontact, Maestro, MasterCard, Visa,...).
  
  
  
  
  

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art