Verschillende serums

hydraterend serum (droge of gedehydrateerde huid)

Dankzij een intensieve hydratatie met hyaluronzuur, het voornaamste ingrediënt, ziet de huid er onmiddellijk gezonder en jonger uit. Gecombineerd met andere vochtvasthoudende bestanddelen zorgt het voor een rijke, voedende hydratatie. Allantoïne en glycerine versterken het effect.

De formule verbetert de huidtextuur door de fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen en de aanmaak van collageen te stimuleren. Kamille, bijvoet en panthenol verzachten de huid.

zuiverend serum (acnehuid, onzuiverheden)

Maakt de huid zuiver. Geschikt voor de gevoelige of reactieve huid. Salicylzuur verbetert de huidtonus en zorgt voor een heldere teint terwijl aloe vera verzacht en kalmeert.

Het serum is geschikt voor de acnegevoelige huid, acne-uitslag, puistjes, gesloten en open comedonen, zowel in het gezicht als op het lichaam.

serum voor een stralende huid (doffe huid, vlekjes)

Een heldere teint. In het serum is het controversiële chemische bleekmiddel hydroquinone vervangen door een krachtig trio van kojiczuur, arbutine en moerbeiboomextract. Dankzij deze unieke samenstelling vervagen fotochemische schade, donkere vlekjes, hyperpigmentatie en huidverkleuring. De actieve bestanddelen helpen om de aanmaak van melanine te verhinderen. De kalmerende ingrediënten zoals aloe en glycerine verminderen irritatie en roodheid.

Ook andere zones die vroege sporen van veroudering tonen, zoals het decolleté of de handen, kunnen worden behandeld.

serum met vitamine C (krachtige oxidanten)

Houdt de tekenen van het ouder worden tegen en beschermt de huid tegen schade ten gevolge van het milieu.

Deze oplossing bevat de krachtige antioxidanten L-ascorbinezuur en vitamine C. 

 

't Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel : 011 73 17 84 Mail : info@t-rustpunt.be
Webdesign & Hosting door Data-Art